Varenummer 1274870810

2010 Blandy's Harvest Malmsey, 50 cl.

På lager » Levering 1-3 hverdage
DKK 230,00

John Blandy kom til Madeira for første gang som britisk soldat i 1807, men i 1811 vendte han tilbage og startede vinfirmaet, som stadig bærer hans navn.
I dag er Blandy Brothers det mest prestigefyldte Madeira-hus under The Madeira Wine Company, som tæller ni af de bedste vinfirmaer på øen.
Det er 5. generation i Blandy Brothers, der leder The Madeira Wine Company – siden 1988 sammen med Symington-gruppen, som i dag ejer den største del.
The Symington Group er kendt for sine fine portvinshuse, herunder det prestigefyldte Graham’s, og det er også dem, der står for eksporten af madeira-vinene.
Blandy Brothers har retten til varemærket Rainwater, en halvtør frisk madeira, baseret på Sercial-druen, men noget lettere tilgængelig end den almindelige Sercial.
Vil man prøve noget af det bedste anbefales husets Bual Vintage, der med sin bløde struktur, lidt nøddeagtige, elegante og let søde stil er et virkeligt spændende glas.
Malmsey- eller Malvasiadruen findes fortrinsvist i regionen, Säo Jorge, på den nordlige side af Madeira. Her samarbejder Blandy's med mere end 26 vinbønder, som i årtier har leveret druer til deres Madeiravine. Malmsey er den vel nok bedst kende variant af de noble druesorter til Madeira. Den leverer høje kvaliteter, og har samtidig et højt indhold af både sukker og syre. En perfekt kombination til den "rige" og fyldige stil i en Malmsey.