Varenummer 1991830911

2011 Martue Especial

På lager » Levering 1-3 hverdage
DKK 195,00

Selv om Gonzalez Abad familien etablerede sig som vinbønder i 1980'erne, skulle der gå 20 år, før familien blev så tilfreds med kvaliteten, at de ville aftappe vinen under eget navn.

Vingården består af 81 hektar vinmarker, der, som én ud af i alt tretten vingårde, bærer en af de højeste klassifikationer i den spanske vinlov, Vino de Pago. Denne prestigefyldte klassifikation gives til vinmarker der, dels er kendte for at lave vin af en helt exceptionel kvalitet, dels har et mikroklima, som adskiller sig betydeligt fra det omkringliggende miljø.
Endvidere skal vinmarken have haft produktion i minimum fem år for at kunne bevise et konsekvent højt kvalitetsniveau. Vino de Pago forudsætter desuden også, at Martúe skal bruge druer fra egne marker, som skal vinificeres og lagres på ejendommen.

Martúe dyrker Spaniens stolthed Tempranillo samt internationale druesorter som Cabernet Sauvignon, Syrah og Chardonnay. Disse druer har vist sig at give enestående resultater i området.

Martúes Especial viser vejen frem, når det kommer til, hvordan en vin lavet på et blend af internationale druer i spanske hænder skal smage! Vinen er en blanding af Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah og Malbec. Alle druesorterne modner optimalt i den varme La Mancha-sol. Druerne håndplukkes fra husets ældste og bedste vinstokke fra marken omkring Campo Martuela samt marken omkring El Casar de La Guardia. De er yderst selektive i deres selektion af frugten. Endda så perfektionistiske, at vinen kun bliver produceret i de bedste årgange, ligesom Gran Reserva-vinene.