Varenummer 1049860914

2014 Chateau la Gasparde Prestige

Ikke på lager.
DKK 175,00

På et højdedrag i Côtes de Castillon finder man det velholdte Château la Gasparde. Den 18 hektar store ejendom nærmest stråler af omhyggelighed og perfektionisme, for ejeren af foretagendet er ingen ringere end Jean-Pierre Janoueix fra det berømte vinfirma fra Saint-Émilion og Pomerol. Huset Janoueix har gennem tiderne opnået verdensberømmelse for sine bløde, elegante vine, som altid kan nydes i en ung alder, - og nu er tiden også kommet til den yngre generation, der her har fået lov at vise deres kunnen.
Château la Gasparde repræsenterer i dag et usædvanligt godt køb indenfor appellationen Côtes de Castillon. Den bløde, frugtige stil og vinens gode evne til at ledsage lidt kraftigere gastronomi, er som skræddersyet til den danske gane.

Château la Gasparde Boisé eller Prestigevin, som den også kaldes, er, som navnet heller ikke lægger skjul på, en prestigevin lagret på 30% nye træfade og høstet ved et lavt udbytte fra de ældste vinstokke, og mosten har hvilet på kvaset (mosten har ligget på bundfaldet og trukket kraft).