Varenummer 1055980915

2015 Le Prince Frederik 50 ans Rouge

Ikke på lager.
DKK 275,00

Danmarks kommende konge, H.K.H. Kronprins Frederik, fylder 50. Det er en begivenhed, den folkelige Kronprins deler med tusinder af danskere fra Esbjerg til Århus, fra Odense til Aalborg og København. En dag, som bliver set frem til - og en dag, som vil blive fejret på behørig vis i såvel de små stuer, som i den fine balsal på Amalienborg.
Det en én af de begivenheder, der binder os sammen og som vil blive husket i årene, der kommer. Et fixpunkt i vores kollektive hukommelse og med til at definere os som danskere.
Det er naturligvis også en begivenhed, som kræver en helt særlig vin. Og hvem andre end Chateau de Cayx, netop afdøde Prins Henriks vinslot, kan producere den helt rigtige vin til denne store dag? En vin, som på symbolsk vis er en flot gestus fra den netop afdøde prins i et særlig forår for Kongehuset - og en hilsen fra én generation til den næste.
Men det er også en vin for dig og mig.  En vin, der er værd at gemme – eller blot drikke på den store dag sammen med resten af danskerne.