Varenummer 1055560917

2017 Tacchetto Bardolino, Classico

Før DKK 125,00 På lager » Levering 1-3 hverdage
DKK 99,00
Pris pr. stk. v/1 stk.:
DKK 125,00
Pris pr. stk. v/2 stk.:
DKK 99,00
(Tilbuddet gælder t.o.m. 30-11-2019 ved køb af 2 stk. eller mere)

Vinhuset Guerrieri-Rizzardi er uden diskussion den mest prestigefyldte producent i det fremragende og samtidig meget smukke Veneto-område. Huset er samtidig blandt de mest ansete i hele Italien. Familien Guerrieri-Rizzardi har været kendt og forbundet med vinavl i mere end to århundreder, og huset er den dag i dag en af de betydeligste jordbesiddere i Veneto-området.
Husets historie, der strækker sig 500 år tilbage i tiden, er et produkt af de grever, der på den tid slog deres vinhuse sammen. I dag råder huset over 100 hektar vinmarker, som dækker de absolut bedste DOC´er, og de vinmarker, som har det største potentiale.
Tidligere har det været den gamle grevinde Contessa Maria Cristina Guerri Rizzardi, som ledede vinhuset, men i dag har hendes søn Giuseppe overtaget denne rolle. Dette generationsskifte har medført en langt større omhyggelighed såvel i kældrene som i vinmarkerne, hvilket har løftet husets standard til helt nye højder.

Guerrieri-Rizzardi er det eneste vinhus, der isolerer druerne fra Tacchetto-marken for at aftappe den som en single vineyard. Marken ligger lige neden for landsbyen Cavaion, hvor jordbunden hovedsagligt består af kalk og småsten. Vinstokkene er yderligere eksponeret for områdets kølige vinde, hvilket er yderst vigtigt, da den traditionelle Tendone-opbinding ellers godt kan give problem med råd.
Resultatet er en fremragende, yderst klassisk og forfriskende  Bardolino med umiddelbar frugt og fin syre – en fantastisk ledsager til f.eks. lette sommerretter.