Varenummer 1026430918

2018 Percheron Shiraz/Mourvedre

Før DKK 75,00 På lager » Levering 1-3 hverdage
DKK 59,00
Pris pr. stk. v/1 stk.:
DKK 75,00
Pris pr. stk. v/2 stk.:
DKK 65,00
Pris pr. stk. v/6 stk.:
DKK 59,00
(Tilbuddet gælder t.o.m. 30-11-2019 ved køb af 6 stk. eller mere)

Boutinot er et internationalt vinfirma, som arbejder med mere end 150 vinhuse rundt omkring i verden. De producerer også selv en lang række vine i tæt
samarbejde med winemakers i både Frankrig, Italien og Sydafrika. Det er fra sidstnævnte land, at Percheron bliver produceret.  Druerne bliver plukket fra mere end 80 år gamle vinstokke i det trendy Swartland.  Navn og etikette er en hyldest til den store tunge arbejdshest af Percheron-racen, som blev brugt i
vinmarkerne før traktorernes indtog.
Percheron er en vin, som den engelske vinjournalist Jancis Robertson har listet blandt sine ”best value wines”. Hun tilføjer, at vinen leverer langt mere, end hvad man kan forvente af prisen (massive over delivery for the price). Dette har medført stor efterspørgsel på vinen i England, og derfor bliver vi kun tildelt meget begrænsede mængder.
Selv om producenten oplyser, at vinen er produceret på 70% Shiraz og 30% Mourvèdre, så gæres der en lille smule Viognier-drue sammen med Shiraz’en, før den endelige blend med Mourvèdre.
Blød og rund vin med mørke bær, chokoladenoter og krydderier. Her er tale om en vinøs (14,5%) vin, og den kraftfulde karakter og de solmodne mørke frugter giver vinen en lang og fyldig eftersmag.