Varenummer 28168707

Advents kalender 4 x 10 cl. Gin + 4 Tonic

Ikke på lager. Prøv nærmeste Vinspecialisten-butik.
DKK 699,00

Kalenderen indeholder 4 forskellige gin og tonic sæt, bestående af 10 cl gin og en tilhørende tonic bag hver låge. Så kan du roligt dele kalenderen med en anden - der er længe nok til 2 drinks. Af brands i kalenderen kan vi nævne Bobby's, 1724 og Ferdinand's.

De 4 sæt beskrives således:
Gin & tonic sæt 1:
En unik gin med fremtrædende duft af klassisk enebær og Sydeuropas aromatiske rosmarin.... Matches med en tonic der løfter den friske og aromatiske smag med blide boble og subtile toner af citrus og kinin bark.

Gin & tonic sæt 2:
Mødet mellem Sydøstasiatiske og Vesteuropæiske botanicals har sakbt denne karakteristiske gin.... Denne tonic bistår gin'ens krydrede og intense smag på bedste vis.

Gin & tonic sæt 3:
Historisk vingesus og dybe rødder i sit områdes råvarer definerer denne gin..... Partneren er en tør og middel brusende tonic som smukt komplimenterer de mange botanicals i ginen.

Gin & tonic sæt 4:
Med inspiration fra parfumens verden er denne gin skabt på basis af en klassisk London dry Gin tilsæt essentielle olier.... Et fantastisk match af en tonic der supplerer de bitron toner og tilfører yderligere friske og let parfumerede citrusnoter.