Tilmelding til brugerpanel for www.hjhansen-vin.dk

plus

Dine erfaringer kan komme både dig selv og andre til gode

Vi arbejder målrettet på at lære endnu mere om vores nuværende og kommende kunder og deres forventninger til os på de forskellige digitale medier. Derfor vil vi gerne have dig til at hjælpe os med at blive bedre på  www.hjhansen-vin.dk – vores website, vores mobilløsning og tilhørende sociale medier.

Dit input vil blive brugt på forskellig vis og altid med henblik på at skabe forbedringer, der kommer vores kunder til gode. Dine oplysninger og svar vil blive behandlet fortroligt, og H.J. Hansen Vin videregiver naturligvis ikke dine oplysninger til andre.
Så du kan trygt tilmelde dig vores brugerpanel, hvis du vil være med til at gøre en forskel.

Krav

Du skal være fyldt 18 år og være indstillet på at modtage omkring 5 – 10 e-mails om året med spørgsmål, tests og/ eller brugerundersøgelser. Dette vil som udgangspunkt max. ½ time pr. måned at besvare vores henvendelser.

Vind en god flaske

For hvert spørgeskema vil du have chancen for at vinde en god flaske, da vi blandt alle besvarelserne trækker lod om en god flaske vin, champagne eller lign.

Sådan bliver du en del af H.J. Hansen Vin´s brugerpanel

For at få mest mulig gavn af din feedback har vi brug for nogle enkelte kontaktdata fra dig. Husk derfor at skrive dit fulde navn, e-mail, tlf.nr., køn, alder og kundetype (Privat el. erhverskunde) i den mail, du sender til os.

Hvis du har spørgsmål til H.J. Hansen Vins Brugerpanel, kan du kontakte vores koordinator, Linda Inger Nielsen, på lin@hjhansen.dk eller 63 12 82 61

Ja tak, jeg vil gerne deltage


HUSK!
Du kan til enhver tid afmelde dig vores brugerpanel, hvis du ikke længere ønsker at deltage.