En Vinspecialist nær dig i Slangerup

EN VINSPECIALIST NÆR DIG I SLANGERUP

Vinspecialisten er et landsdækkende  netværk af selvstændige specialvinhandlere, der via et tæt samarbejde med H. J. Hansen Vin, nyder godt af stordriftsfordelene ved  et effektivt kædesamarbej de, kombineret med den enkelte bu tiks gode, soli de rødder i det lokale erhvervs- og forretnings liv.

Midt i Slangerup mødes vejene fra København, Roskilde og Hillerød i en rundkørsel. Her ser man straks en ejendommelig rødgul bygning, hvis facade ved første øjekast ligner scenografien fra en western-film. Indtil 2012 husede bygningen meget passende en butik for sadler og andet udstyr til rideheste. Nu pryder Vinspecialistens logo den øverste del af facaden og fortæller en ganske anden historie. Når man træder indenfor, er al duft af saddellæder da også for længst overtaget af indsmigrende dufte fra the, kaffe og krydderier. Og bag disken finder vi ikke ”old west bartendere” men vaskeægte vin-entusiaster.

Ejeren Jon Ulrich havde 25 års erfaring med  vinbranchen qua ansættelse hos forskellige  detailkæder og importører samt som selvstændig vinhandler, da han i 2012 flyttede sin dengang 10 år gamle vinhandel ”Felixvine” ind i lokalerne. Samtidig blev Jon medlem af den landsdækkende kæde af specialvinhandlere ”Vinspecialisten”, og butikken gik fra et sortiment domineret af ita-lienske og sydfranske vine til et stort udvalg fra næsten alle vinområder på kloden. Ud over de godt 500 kvalitetsvine på hylderne rummer butikken også et stort udvalg af Portvin, Cognac, Whisky, Gin og en imponerende samling af mere end 225 slags Rom. Jon og medarbej de-ren Steen byder gerne på et glas, så du kan smage, inden du køber. Stil dig i ”vinbaren” eller sæt dig  til rette i butikkens lounge og find sammen med personalet frem til den smag, der pas ser dig.

Butikken er specialister i gavekurve og kan sam-mensætte indholdet efter netop dine ønsker, eller du kan vælge én fra det spændende udvalg af færdigpakkede gavekurve med lækkerier fra  butikken. Her bydes ud over vin og spiritus nemlig også på italienske, engelske og danske specia-liteter, lakrids fra Bülow, lækker chokolade fra Summerbird og Xocolatl, Øl fra bl.a. Coisbo og Skagen Bryghus samt the og kaffe fra kvalitets-risterier.  Der afholdes også vinsmagninger og arrange-menter, hvor mad og vin går op i en højere enhed. Gå for eksempel ikke glip af de faste tilløbsstykker som grillarrangementerne, der afholdes til lyden fra et live-orkester foran Vinspecialisten i rund-kørslen i Slangerup

plus

Find din Vinspecialisten/ H.J. Hansen Vin butik - vi er altid klar til at give gode råd og yde en sublim service