Varenummer 14582509

Malvasia don Bosco

På lager » Levering 1-3 hverdage
DKK 155,00

Ingen af Italiens klassiske vindistrikter kan fremvise en så varieret palet af spændende vine som Piemonte-området. Med beliggenhed i det nordvestlige hjørne af Italien har Piemonte mest markeret sig på verdenskortet via sine to berømte distrikter/appellationer, nemlig Barolo og Barbaresco, der begge var de første til at opnå den højeste kvalitetskategori DOCG i Italien og samtidig verdensberømmelse.


Med et generationslangt virke i vinproduktion og domicil i
Barolo tilhører huset Marchesi di Barolo den lille håndfuld af Piemontes mest kendte og respekterede navne.

Ud over vinene fra de to ovennævnte verdensberømte områder, Barolo og Barbaresco, finder vi blandt Piemontes mest charmerende bekendtskaber både Marchesi di Barolos Asti Spumante og nærværende Allegra Malvasia.
Druerne til Allegra Malvasia kommer udelukkende fra vinmarker i Castelnuovo Don Bosco-kommunen i Asti-provinsen, lige midt i DOC-området. Ved høsttid bringes de fuldmodne druer med nænsom hånd til vineriet, hvor de gennemgår en grundig selektering, inden gæringen igangsættes. Denne gæring stoppes allerede ved en alkoholprocent på 6%, så man opnår en utrolig frugtsmagende, liflig og charmerende vin, der kan nydes både alene eller i selskab med "lidt sødt".