Varenummer 99101601

3 stk. Tivoli øl i flot gavekarton, Tivoli - Garden of danish crafted beer

Ikke på lager. Prøv nærmeste Vinspecialisten-butik.
DKK 100,00

TIVOLI  BREW
Udover smukke og sjældne blomster gemmer Haverne i Tivoli også på en overflod af krydderier, bær og frugter. Vores brygmester har ladet sig inspirere og har udtænkt en række unikke bryg baseret på de bedste humle- og malttyper og havens botaniske kendetegn. Tivoli har endda sine egne bier, og vi har lånt lidt af deres honning til opskrifterne. Alt i alt er det blevet til en række bryg, der summer af kvalitet og velsmag.

Tivoli Golden Tower 0,33 l
Da vores brygmester skulle vælge ingredienser til denne Golden Tower IPA, gik han efter at brygge en IPA version som udover humlekrydringen fra Citra, Simcoe og Pacific Gem også havde en mere utraditionel krydring fra nogle af de mange krydderier og planter han kunne finde i Tivoli haven. Han valgte Rabarber, Hyben og Timian, rundet af Tivoli Honning. Golden Tower IPA er en rigtig tørstslukker efter en tur i Rutchebanen. Alk. 5,7% VOL. – 33 cl.

Tivoli Rose Leaf Amber Ale 0,33 l.
giver en særdeles fyldig og blødmørk Ale, med krydrede noter. Udover udsøgte New Zealandske og Amerikanskehumler, som Nelson Sauvin ogPacific Gem, har vi givet smagen et smagsmæssigt twist med Rosenknopper fra Tivolis berømte roser ogHyben somligeledes er dyrket i haven. Rose Bud Amber Ale er kraftig nok til at matcheenhver ret påmiddagsbordet. Alk. 6,0% VOL. – 33 cl.

Tivoli Vienna Note pils 0,33 l.
Denne Vienna Note Pils er brygget på tjekkisk gulvmaltet byg, Cara Munich Type 1 malt og de fineste tjekkiske Saaz og Kazbek humler. Desuden har vi tilføjet honning, græskar og æbler. Blandt brygmestre regnes pilsnerøl for den fineste og mest krævende disciplin – med Vienna Note Pils har vi sat barren helt i top. Nyd den kold og i godt selskab til en god frokost, eller blot som den er. Alk. 5,0% VOL. – 33 cl.